Bar La Sala – Centre Cívic La Societat de Boadella

Dades generals

Adreça: C/ Ginebre, 1

Població: Boadella d’Empordà

Telèfon: 9725 691 02


El bar La Sala es troba ubicat dins un edifici inclòs en l’Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Lateral a “La Sala”, centre cívic de Boadella d’Empordà on se celebren freqüents celebracions i esdeveniments i que disposa de servei de biblioteca i espai d’accés lliure a internet.

Edifici fundat per la Societat de Socors Mutus La Caritat, constituïda l’any 1888. En un primer moment no va tenir una seu permanent, ja que el domicili era la mateixa casa del president. No va ser fins a l’any 1914 quan la Societat va comprar l’antic trull de Can Juncà i els terrenys annexos per a construir-hi la nova seu, que no s’acabaria fins tres anys després.

L’any 1988 la Societat es va dissoldre, ja que les seves funcions van quedar assumides per l’estat amb el sistema públic de Seguretat Social. L’edifici, a partir d’aquest moment, va passar a ser el centre cívic de Boadella d’Empordà.

El bar La Sala disposa de servei de bar i menjador, amb especialitat en assortits d’embotits, amanides i pa amb tomàquet. També disposem de menú diari.

Horari: Actualment està tancat