Nàutica

Per la seva gran proximitat geogràfica, Boadella i les Escaules és un punt d’accés privilegiat al veí embassament de Darnius – Boadella, on podem gaudir d’activitats aquàtiques com ara:

  • El bany a l’embassament: A l’embassament de Darnius-Boadella és permès el bany, així com gaudir del sol estirat davant la platja que es forma naturalment davant el Club Nàutic de Darnius. Durant els mesos d’estiu hi ha plataformes flotants que faciliten una bona capbussada.
  • Caiac, Paddlesurf i activitats de Vela al pantà. El Club Nàutic Darnius, entitat sense ànim de lucre, ofereix el servei de lloguer de Caiac, Paddlesurf i activitats de Vela al pantà. Tots els serveis són de nàutica sostenible, sense motors ni sorolls. És una entitat fundada el 1971 i membre de la Federació de Piragüisme de Catalunya.
    Per més dades disposen d’un Instagram on es poden seguir algunes de les seves activitats.
    Així mateix, el telèfon de contacte per a fer reserves d’activitats o demanar informació relativa al pantà de Darnius-Boadella és el:  642 182 208 o per correu electrònic a: clubnauticdarnius@gmail.com
  • L’embassament de Darnius-Boadella és el primer de l’Estat Espanyol que fa servir embarcacions ecològiques per a les activitats de lleure.

Atenció: La pesca sense llicència i la navegació sense autorització no està permesa.

Qualsevol tramitació administrativa relacionada amb l’Embassament de Darnius-Boadella s’ha de realitzar a l’Ajuntament de Darnius.