Alerta sanit脿ria

Des del Servei de Control Farmac猫utic i Productes Sanitaris han avisat de dues alertes de productes cosm猫tics, productes de cura personal.

Detecci贸 de Xylella Fastidiosa

Xylella fastidiosa 茅s un bacteri que pot causar danys greus en una gran diversitat de plantes cultivades,ornamentals i silvestres. Fins al moment no s’ha detectat a Catalunya, per貌 s铆 a Fran莽a, It脿lia i Portugal i a diverses zones de l’Estat espanyol (Illes Balears i Alacant).

Comunicaci贸 crema

Es publica al BOE la Llei 30/2022 de 23, que modifica la Llei 7/2022 de residus (crema de restes agr铆coles), pel que les condicions per fer foc i el sistemes de comunicaci贸 han canviat.

Aprovaci贸 inicial del nomencl脿tor de carrers i numeraci贸

S’informa al p煤blic que el document “Nomencl脿tor de carrers i vies p煤bliques urbanes de Boadella i les Escaules”, que inclou la denominaci贸 de carrers i espais p煤blics i numeraci贸 del municipi, es va aprovar inicialment pel Ple en la sessi贸 ordin脿ria 03/2022 de data 28 de juny de 2022, i es troba en fase d’exposici贸 […]

Focus d’influen莽a avi脿ria d’alta patogenicitat

Atesa la confirmaci贸 d’un focus d’influen莽a avi脿ria d’alta patogenicitat en aus salvatges a Castell贸 d’Emp煤ries, el Departament de d’Acci贸 Clim脿tica, Alimentaci贸 i Agenda Rural demana ajuda als Ajuntaments per tal que la poblaci贸 comuniqui l’activitat d’aus de corral per autoconsum. Amb aquesta finalitat, la Generalitat de Catalunya posa material divulgatiu a disposici贸 dels ciutadans.