BASES ADJUDICACIÓ PIS SOCIAL

Ens complau anunciar-vos  que tenim un pis social disponible per a adjudicació a aquelles famílies o persones individuals que compleixin els requisits establerts.

Característiques del pis:

  • Habitatge adjunt a l’Escola de Santa Cecilia, Carrer Nou 1 de Boadella d’Empordà amb una superfície útil d’uns 87 m3, consta de dos  dormitoris dobles i un individual, un menjador estar, una cuina i un bany complet. Moblat. Tot exterior. Capacitat 5/6 persones. L’habitatge no està adaptat a necessitats de mobilitat reduïda.
  • La renda mensual serà d’un màxim de 250 €. El preu de l’arrendament s’actualitzarà anualment d’acord amb l’ IPC.

Requisits per optar a l’adjudicació:

Les persones destinatàries d’aquesta convocatòria són unitats familiars, a partir dels 18 anys, que constitueixin una família o unitat de convivència, amb fills menors al càrrec en edat escolar (3-12 anys), i que no trobin un habitatge al municipi, o estiguin en situació de risc de pèrdua de l’habitatge o risc d’exclusió residencial, o acreditin altres situacions que requereixin d’aquesta adjudicació d’habitatge.

La unitat de convivència ha d’estar formada per la parella i un fill com a mínim, o família monoparental amb 2 fills

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l’endemà de l’aprovació definitiva de la convocatòria i per un període de 15 dies naturals.

S’ha publicat al Butlletí Oficial de la Diputació de Girona el dia 19 d’abril de 2024.

Acaba el termini de presentació de sol·licituds el dia 6 de maig de 2024

Si compleixes aquests requisits i necessites un habitatge, t’animem a presentar la teva sol·licitud.

Per obtenir més informació i sol·licitar el pis, posa’t en contacte amb l’Ajuntament de Boadella i Les Escaules. Telèfon 972569211

Agraïm la vostra ajuda en la difusió d’aquesta informació per arribar a aquelles persones que poden necessitar-ho.